Autoschade Berlicum

In de omgeving van Berlicum lost Auto- & Truckschade Maasland makkelijk en snel uw autoschade op. Een ongeluk op de weg gebeurt snel en is soms onvermijdelijk. Een goede schadeafwikkeling is het visitekaartje dat wij graag afleveren. Wij kiezen voor kwaliteit, een schadeauto verlaat onze locatie dan ook zo goed als nieuw. Vertrouw voor schadeafwikkeling alléén echte specialisten. Wij bieden schadeherstel, met haal- en brengservice, voor:

  • Gebruikte onderdelen;
  • Uitdeuken;
  • Kunststofreparaties;
  • Deelspuiten;
  • Uitpolijsten krassen.

Heeft u behoefte aan een leenauto terwijl uw auto gerepareerd wordt? Geen probleem. Auto- & Truckschade Maasland heeft diverse leenauto’s ter beschikking. Wij begrijpen dat u mobiel dient te blijven voor werk of andere omstandigheden. Daarom reikt onze service verder en wordt u op maat geholpen. Indien gewenst leveren wij uw auto bij herstel voor uw deur af!

Zeg gedag tegen administratieve rompslomp

Een autobotsing kan veel administratieve rompslomp veroorzaken. Wij ontzorgen u graag als totaalspecialist. Als geen ander weten wij dat er veel gedoe met schadeherstel is met de verzekering. Treft u geen blaam aan de botsing of bent u All-Risk verzekerd? Auto- & Truckschade Maasland zorgt dan voor een professionele afhandeling met de verzekering, waarbij reparatie aan uw voertuig geheel kosteloos zal zijn. Dit zorgt ervoor dat wij bij uitstek dé specialist zijn voor autoschade in de omgeving van Berlicum.

Voor schadeherstel in regio Berlicum

Onze monteurs laten niets aan het toeval over. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Heeft u schade opgelopen en wilt u snel geholpen worden? Neem dan contact op met Auto- & Truckschade Maasland. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar. Auto- & Truckschade Maasland: dé specialist voor autoschade in omgeving Berlicum!

KWALITEIT IS EEN KEUZE
SCHADEHERSTEL VAN PERSONENAUTO'S,
BEDRIJFSWAGENS, VRACHTWAGENS EN BUSSENHaal- en brengservice
Representatieve leenauto’s
Gratis leenbus voor zzp’ers
24 uur per dag bereikbaar

Mechanic discussing car with young woman

WA VERZEKERD

Bij schadeherstel is er altijd veel gedoe met de verzekering. Wie is er verantwoordelijk voor de aanrijding en wat moet ik zelf doen? Bij een all-risk verzekering regelen wij alles met uw verzekeringsmaatschappij. Ook wanneer u geen blaam treft, oftewel geen schuld, zorgt Auto- & Truckschade Maasland voor een adequate afhandeling met de andere verzekeringsmaatschappij. De reparatie van uw schade zal dan geheel kosteloos zijn.