Autoschade herstel

Specialist in schadeherstel

ASN Autoschade Maasland Oss is uw specialist in autoschade herstel. Wij doen er alles aan om de last van uw autoschade zo veel mogelijk te beperken. U kunt ons daarom 24 uur per dag bereiken. Eventueel halen wij de schadeauto op en leveren deze na herstel weer in perfecte staat bij u af. Uiteraard krijgt uw auto eerst nog nog vakkundige wasbeurt.

Service staat bij ons centraal

Wij begrijpen als geen ander dat een auto onmisbaar is. ASN Autoschade Maasland Oss biedt u dan ook graag vervangend vervoer tijdens de periode dat wij uw auto schade herstellen. U heeft de keuze uit maar liefst achttien leenauto’s van verschillend kaliber. Wilt u een bestelbusje, stationcar, auto met trekhaak of een specifiek type? Dan horen wij dat graag. ASN Autoschade Maasland Oss speelt graag in op uw voorkeuren.

Wij bieden zeven jaar garantie!

ASN Autoschade Maasland Oss draagt de titel BOVAG garantbedrijf. Daardoor bent u niet alleen verzekerd van een vakkundige autoschade herstel, maar ook van zeer uitgebreide garanties. Zo ontvangt u zeven jaar schriftelijke garantie op alle gerepareerde carrosseriedelen.

Ijzersterk in schadewerk
SCHADEHERSTEL VAN PERSONENAUTO'S,
BEDRIJFSWAGENS, VRACHTWAGENS EN BUSSEN

Haal- en brengservice
Representatieve leenauto’s
Gratis leenbus voor zzp’ers
24 uur per dag bereikbaar

Mechanic discussing car with young woman

WA VERZEKERD

Bij schadeherstel is er altijd veel gedoe met de verzekering. Wie is er verantwoordelijk voor de aanrijding en wat moet ik zelf doen? Bij een all-risk verzekering regelen wij alles met uw verzekeringsmaatschappij. Ook wanneer u geen blaam treft, oftewel geen schuld, zorgt Auto- & Truckschade Maasland voor een adequate afhandeling met de andere verzekeringsmaatschappij. De reparatie van uw schade zal dan geheel kosteloos zijn.