Autoschade Nistelrode

Heeft u autoschade in omgeving Nistelrode opgelopen? Maakt u geen zorgen, autoschade wordt snel opgelost door ASN Autoschade Maasland Oss. Schade aan uw auto kan door verschillende omstandigheden plaatsvinden. Hierbij kunt u denken aan een storm, hagelbui of aanrijding met een andere auto. Geen enkele schade is te gek voor ons. Onze ervaren monteurs kunnen uw auto met een correcte behandeling repareren. U profiteert bij ons van een snelle schadeafwikkeling, een passende leenauto én een service op maat met de haal- en brengservice.

Wij zijn een BOVAG garantbedrijf, hierdoor kunnen wij een goede prijs/kwaliteitsverhouding garanderen. Schade wordt hersteld door middel van:

  • Kunststofreparaties;
  • Deelspuiten;
  • Uitpolijsten van krassen;
  • Uitdeuken zonder te spuiten;
  • Gebruik van zogenoemde imitatieonderdelen.

Kwaliteit service

ASN Autoschade Maasland Oss zorgt uitstekend voor zijn klanten. Heeft u een voorkeur voor een bestelbusje, auto met trekhaak, stationcar of een specifiek type? Wij horen graag de wensen van onze klanten, zodat wij de juiste leenauto kunnen leveren. Onze medewerkers leveren uw gemaakte auto, na een vakkundige wasbeurt, in perfecte staat bij u af. Bovendien ontvangt u een schriftelijke garantie van zeven jaar op alle gerepareerde carrosseriedelen.

Als u all-risk verzekerd bent, zorgen wij ervoor dat alles met uw verzekeringsmaatschappij geregeld wordt. Bent u niet verantwoordelijk voor de schade? Dan regelen wij alles met de verzekeringsmaatschappij van de verantwoordelijke partij. Kwaliteit staat bij ons op nummer één. ASN Autoschade Maasland Oss beschikt over een complete werkplaats en werkt alleen met originele fabrieksonderdelen.

Wij leveren uw auto op locatie af

Bent u niet woonachtig in Nistelrode of omgeving? Dan is dit geen probleem voor ASN Autoschade Maasland Oss. Met onze service kunnen wij uw auto ophalen in de buurt. Door jarenlange ervaring hebben wij een optimale bereikbaarheid van 24 uur per dag. Heeft u geen autoschade maar schade aan uw truck opgelopen? Ook dan kunt u contact met ons opnemen. Onze monteurs zijn tot alles in staat op het gebied van schade.

Ijzersterk in schadewerk
SCHADEHERSTEL VAN PERSONENAUTO'S,
BEDRIJFSWAGENS, VRACHTWAGENS EN BUSSEN

Haal- en brengservice
Representatieve leenauto’s
Gratis leenbus voor zzp’ers
24 uur per dag bereikbaar

Mechanic discussing car with young woman

WA VERZEKERD

Bij schadeherstel is er altijd veel gedoe met de verzekering. Wie is er verantwoordelijk voor de aanrijding en wat moet ik zelf doen? Bij een allrisk verzekering regelen wij alles met uw verzekeringsmaatschappij. Ook wanneer u geen blaam treft, oftewel geen schuld, zorgt ASN Autoschade Maasland Oss voor een adequate afhandeling met de andere verzekeringsmaatschappij. De reparatie van uw schade zal dan geheel kosteloos zijn.