Autoschade Schaijk

Een ongeluk op de weg zit in een klein hoekje. Een deuk of een vervelende kras, niemand zit normaal gesproken op schade aan het voertuig te wachten. Maar wat nu? Heeft u autoschade opgelopen in Schaijk of omgeving? Op zoek naar een schadeherstel bedrijf die uw auto weer op originele wijze kan opleveren? ASN Autoschade Maasland Oss staat klaar met een haal- en brengservice voor auto- en truckschade, 24/7.

Specialist in schadeherstel

Een goede schadeafwikkeling begint bij een uitstekende service. Gelegen in Heesch biedt ASN Autoschade Maasland Oss een zorgeloze service. Hiervoor werken wij o.a. samen met talloze verzekeraars. U kunt bij onze werkplaats terecht voor:

  • Reparatie;
  • Uitdeuken en omkleuren van het voertuig;
  • Ruitreparatie;
  • Autobelettering.

Het kan voorkomen dat de autoschade niet binnen één dag hersteld kan worden. Heeft u te allen tijde een rijdend voertuig nodig? Wij bieden diverse passende leenauto’s- en busjes. Zo blijft u altijd mobiel.

Kwaliteit schadeherstel

In de regio Schaijk staan wij voor het herstellen van autoschade. Als BOVAG garantbedrijf leveren wij kwaliteit. Bij ASN Autoschade Maasland Oss kunt u rekenen op:

  • Uitstekende garantie;
  • Vakmanschap;
  • Goede prijs/kwaliteitverhouding.

De combinatie van een razendsnelle service met doeltreffende autoschade afwikkeling maakt van ons uw partner voor het herstellen van schade aan uw voertuig.

Vragen over verzekeringswerk

Heeft u de schade veroorzaakt? Of juist de ander? Voor vragen omtrent verzekeringswerk en vragen over onze diensten kunt u contact met ons opnemen. Onze vakmensen staan voor u klaar om u te voorzien van een passende oplossing via maasland@asnmail.nl en 0412-459459. Wij zeggen niet voor niets ‘Kwaliteit is een keuze’. Voor autoschade in de regio Schaijk komt u daarom naar ASN Autoschade Maasland Oss!

Ijzersterk in schadewerk
SCHADEHERSTEL VAN PERSONENAUTO'S,
BEDRIJFSWAGENS, VRACHTWAGENS EN BUSSEN

Haal- en brengservice
Representatieve leenauto’s
Gratis leenbus voor zzp’ers
24 uur per dag bereikbaar

Mechanic discussing car with young woman

WA VERZEKERD

Bij schadeherstel is er altijd veel gedoe met de verzekering. Wie is er verantwoordelijk voor de aanrijding en wat moet ik zelf doen? Bij een allrisk verzekering regelen wij alles met uw verzekeringsmaatschappij. Ook wanneer u geen blaam treft, oftewel geen schuld, zorgt ASN Autoschade Maasland Oss voor een adequate afhandeling met de andere verzekeringsmaatschappij. De reparatie van uw schade zal dan geheel kosteloos zijn.