Autoschade Schaijk

Een ongeluk op de weg zit in een klein hoekje. Een deuk of een vervelende kras, niemand zit normaal gesproken op schade aan het voertuig te wachten. Maar wat nu? Heeft u autoschade opgelopen in Schaijk of omgeving? Op zoek naar een schadeherstel bedrijf die uw auto weer op originele wijze kan opleveren? Auto- & Truckschade Maasland staat klaar met een haal- en brengservice voor auto- en truckschade, 24/7.

Specialist in schadeherstel

Een goede schadeafwikkeling begint bij een uitstekende service. Gelegen in Heesch biedt Auto- & Truckschade Maasland een zorgeloze service. Hiervoor werken wij o.a. samen met talloze verzekeraars. U kunt bij onze werkplaats terecht voor:

  • Reparatie;
  • Uitdeuken en omkleuren van het voertuig;
  • Ruitreparatie;
  • Autobelettering.

Het kan voorkomen dat de autoschade niet binnen één dag hersteld kan worden. Heeft u te allen tijde een rijdend voertuig nodig? Wij bieden diverse passende leenauto’s- en busjes. Zo blijft u altijd mobiel.

Kwaliteit schadeherstel

In de regio Schaijk staan wij voor het herstellen van autoschade. Als FOCWA Eurogarantbedrijf leveren wij kwaliteit. Bij Auto- & Truckschade Maasland kunt u rekenen op:

  • Uitstekende garantie;
  • Vakmanschap;
  • Goede prijs/kwaliteitverhouding.

De combinatie van een razendsnelle service met doeltreffende autoschade afwikkeling maakt van ons uw partner voor het herstellen van schade aan uw voertuig.

Vragen over verzekeringswerk

Heeft u de schade veroorzaakt? Of juist de ander? Voor vragen omtrent verzekeringswerk en vragen over onze diensten kunt u contact met ons opnemen. Onze vakmensen staan voor u klaar om u te voorzien van een passende oplossing via auto@autoentruckschademaasland.nl en 0412-459459. Wij zeggen niet voor niets ‘Kwaliteit is een keuze’. Voor autoschade in de regio Schaijk komt u daarom naar Auto- & Truckschade Maasland!

KWALITEIT IS EEN KEUZE
SCHADEHERSTEL VAN PERSONENAUTO'S,
BEDRIJFSWAGENS, VRACHTWAGENS EN BUSSENHaal- en brengservice
Representatieve leenauto’s
Gratis leenbus voor zzp’ers
24 uur per dag bereikbaar

Mechanic discussing car with young woman

WA VERZEKERD

Bij schadeherstel is er altijd veel gedoe met de verzekering. Wie is er verantwoordelijk voor de aanrijding en wat moet ik zelf doen? Bij een all-risk verzekering regelen wij alles met uw verzekeringsmaatschappij. Ook wanneer u geen blaam treft, oftewel geen schuld, zorgt Auto- & Truckschade Maasland voor een adequate afhandeling met de andere verzekeringsmaatschappij. De reparatie van uw schade zal dan geheel kosteloos zijn.