Autoschade Uden

Woont u in de omgeving van Uden en heeft u autoschade? Bij botsingen en schades in de regio Uden, Veghel, Nistelrode en Eindhoven staat Auto- & Truckschade Maasland voor u klaar met een haal- en brengservice. Wij kennen jarenlange ervaring in schadeherstel aan auto’s, bussen en trucks. Hierbij zijn wij gespecialiseerd in:

  • Reparatie;
  • Uitdeuken;
  • Ruitreparatie;
  • Spuitwerk.

Met alles onder één kap zorgen wij voor schadeherstel van uw voertuig in regio Uden. Bovendien kunt u uitstekend bij Auto- & Truckschade Maasland terecht voor het beletteren van uw auto. Voor belettering van uw voertuig maken wij gebruik van de nieuwste technieken. In overleg kunnen wij een ontwerp maken, uiteraard kunt u het ontwerp ook aanleveren.

Vakkundig schadeherstel door specialisten

Bij Auto- & Truckschade Maasland kiest u voor kwaliteit. Wij beschikken over een complete werkplaats en werken volgens de specificaties van de autofabrikant. Dit betekent dat wij alleen werken met de originele fabrieksonderdelen en ons houden aan de strenge milieueisen. Als FOCWA Eurogarantbedrijf kunt u bij Auto- & Truckschade Maasland rekenen op:

  • Een goede prijs/kwaliteitsverhouding;
  • Uitgebreide garanties;
  • Scherpe inkoopprijzen.

Geen administratieve rompslomp

Auto- & Truckschade Maasland werkt nauw samen met verschillende verzekeraars. Hierdoor verloopt de schadeafwikkeling erg snel en worden uw zorgen uit handen genomen. Dankzij automatische verwerking van de schade taxatie, schadeanalyse en herstelvoorbereiding komt u niet voor verrassingen te staan.

Maak direct een afspraak

Wilt u graag zo snel mogelijk uw auto of truck laten repareren? Of heeft u bijvoorbeeld vragen over de verzekering? Neem dan contact op via het contactformulier of bel naar 0412 – 459 459. Auto- & Truckschade Maasland is 24/7 bereikbaar en gevestigd in de omgeving van Uden. Wij staan voor een vakkundig schadeherstel van auto’s en trucks!

KWALITEIT IS EEN KEUZE
SCHADEHERSTEL VAN PERSONENAUTO'S,
BEDRIJFSWAGENS, VRACHTWAGENS EN BUSSENHaal- en brengservice
Representatieve leenauto’s
Gratis leenbus voor zzp’ers
24 uur per dag bereikbaar

Mechanic discussing car with young woman

WA VERZEKERD

Bij schadeherstel is er altijd veel gedoe met de verzekering. Wie is er verantwoordelijk voor de aanrijding en wat moet ik zelf doen? Bij een all-risk verzekering regelen wij alles met uw verzekeringsmaatschappij. Ook wanneer u geen blaam treft, oftewel geen schuld, zorgt Auto- & Truckschade Maasland voor een adequate afhandeling met de andere verzekeringsmaatschappij. De reparatie van uw schade zal dan geheel kosteloos zijn.