Autoschade Vinkel

In regio Vinkel is ASN Autoschade Maasland Oss uw partner op het gebied van autoschade. Heeft uw auto schade opgelopen? Wij zijn een erkend BOVAG garantbedrijf, waardoor u kunt rekenen op kwaliteit en uitgebreide garanties. Zo krijgt u bij ons een garantie van zeven jaar op alle onderdelen! Verder profiteert u, door onze goede contacten met de toeleveranciers, van scherpe inkoopprijzen. Dat maakt ons, samen met ons ervaren en goed opgeleide personeel, tot een betrouwbare partner voor schadeherstel bij auto- en truckschades!

Belettering en reclame

Wilt u met uw bedrijf duidelijk herkenbaar zijn in Vinkel? Wij kunnen uw auto beletteren of een andere kleur geven. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor:

  • Spuiten van losse onderdelen;
  • Ontwerp van reclame;
  • Richten.

Onze eigen ontwerpafdeling kan een ontwerp voor uw auto maken en deze vervolgens beletteren/beplakken.

Vakkundig herstel van auto’s en trucks

Bij ASN Autoschade Maasland Oss leggen wij de focus op kwaliteit en service. Daarom werken wij altijd volgens de door de autofabrikant opgegeven specificaties en originele fabrieksonderdelen. Ook voldoen wij aan de strenge milieueisen. Daardoor zijn onze klanten verzekerd van behoud van de fabrieksgarantie op de carrosserie.

Bij autoschade in regio Vinkel zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Wij weten dat het belangrijk is dat u mobiel blijft, daarom hebben wij diverse leenauto’s en busjes voor u ter beschikking. Bovendien beschikken wij over een eigen ophaal- en brengservice.

Autoschade? Neem direct contact op!

Heeft u schade aan uw auto en wilt u dat direct laten repareren? Of heeft u vragen met betrekking tot onze service? Neem contact op voor de mogelijkheden. ASN Autoschade Maasland Oss is net buiten Vinkel gevestigd, waardoor wij u snel kunnen helpen.

Ijzersterk in schadewerk
SCHADEHERSTEL VAN PERSONENAUTO'S,
BEDRIJFSWAGENS, VRACHTWAGENS EN BUSSEN

Haal- en brengservice
Representatieve leenauto’s
Gratis leenbus voor zzp’ers
24 uur per dag bereikbaar

Mechanic discussing car with young woman

WA VERZEKERD

Bij schadeherstel is er altijd veel gedoe met de verzekering. Wie is er verantwoordelijk voor de aanrijding en wat moet ik zelf doen? Bij een allrisk verzekering regelen wij alles met uw verzekeringsmaatschappij. Ook wanneer u geen blaam treft, oftewel geen schuld, zorgt ASN Autoschade Maasland Oss voor een adequate afhandeling met de andere verzekeringsmaatschappij. De reparatie van uw schade zal dan geheel kosteloos zijn.