Autoschade

ASN Autoschade Maasland Oss is dé specialist in het vakkundig repareren van autoschade. Wij repareren zonder poespas uw auto op een snelle manier, zodat u weer mobiel bent. Behalve een correcte behandeling van uw autoschade profiteert u bij ons van een vlotte schadeafwikkeling, uitgebreide garantie, representatieve leenauto én service op maat.

Met onze haal- en brengservice kunnen wij u bovendien uitstekend van dienst zijn in regio Heesch. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan autoschade in Nistelrode, Oss en Uden. Met onze uitgebreide service komen wij eenvoudig uw auto ophalen en afleveren, ook wanneer u niet in staat bent om hiervoor te zorgen.

SCHADEHERSTEL MET:

  • Gebruikte onderdelen of imitatieonderdelen;
  • Uitdeuken, zonder te spuiten;
  • Kunststofreparaties;
  • Deelspuiten;
  • Uitpolijsten van krassen.
Ijzersterk in schadewerk
SCHADEHERSTEL VAN PERSONENAUTO'S,
BEDRIJFSWAGENS, VRACHTWAGENS EN BUSSEN

Haal- en brengservice
Representatieve leenauto’s
Gratis leenbus voor zzp’ers
24 uur per dag bereikbaar

Mechanic discussing car with young woman

WA VERZEKERD

Bij schadeherstel is er altijd veel gedoe met de verzekering. Wie is er verantwoordelijk voor de aanrijding en wat moet ik zelf doen? Bij een allrisk verzekering regelen wij alles met uw verzekeringsmaatschappij. Ook wanneer u geen blaam treft, oftewel geen schuld, zorgt ASN Autoschade Maasland Oss voor een adequate afhandeling met de andere verzekeringsmaatschappij. De reparatie van uw schade zal dan geheel kosteloos zijn.