Kleine schade

Vakkundig herstel van auto’s

Bij het demonteren, herstellen van autoschade en/of vervangen van beschadigde onderdelen werken we altijd volgens de specificaties van de autofabrikant. ASN Autoschade Maasland Oss beschikt over een goed geoutilleerde werkplaats, gebruikt louter originele fabrieksonderdelen en houdt zich aan alle strenge milieueisen. Daardoor behoudt u de fabrieksgarantie op de carrosserie. Netjes afmonteren is ons visitekaartje, uw auto verlaat onze garage als nieuw. Niemand merkt dat u ooit autoschade heeft gehad.

Snelle afwikkeling van autoschade

Zelfs de administratieve rompslomp rondom een aanrijding neemt ASN Autoschade Maasland Oss u graag uit handen. Wij werken nauw samen met tal van verzekeraars. Daardoor profiteert u van razendsnelle service en een doeltreffende autoschade afwikkeling. Dankzij de automatische verwerking van de schadetaxatie, schadeanalyse en herstelvoorbereiding komt u bovendien nooit voor verrassingen te staan. U hoeft enkel een ingevuld autoschade formulier aan te leveren.

Wij zijn een BOVAG garantbedrijf

ASN Autoschade Maasland Oss is een BOVAG garantbedrijf. Wat dat voor u betekent? Uitgebreide garanties, scherpe inkoopprijzen, optimale uitwisseling van kennis en ervaring en een voortreffelijke prijs/kwaliteitsverhouding. U merkt het meteen!

Ijzersterk in schadewerk
SCHADEHERSTEL VAN PERSONENAUTO'S,
BEDRIJFSWAGENS, VRACHTWAGENS EN BUSSEN

Haal- en brengservice
Representatieve leenauto’s
Gratis leenbus voor zzp’ers
24 uur per dag bereikbaar

Mechanic discussing car with young woman

WA VERZEKERD

Bij schadeherstel is er altijd veel gedoe met de verzekering. Wie is er verantwoordelijk voor de aanrijding en wat moet ik zelf doen? Bij een allrisk verzekering regelen wij alles met uw verzekeringsmaatschappij. Ook wanneer u geen blaam treft, oftewel geen schuld, zorgt ASN Autoschade Maasland Oss voor een adequate afhandeling met de andere verzekeringsmaatschappij. De reparatie van uw schade zal dan geheel kosteloos zijn.