Over ons

ASN Autoschade Maasland Oss herstelt al sinds 1979 schade aan alle merken en typen auto’s. Onze vakkundige monteurs hebben veel ervaring in:

  • Richten;
  • Uitdeuken;
  • Ruitreparatie;
  • Spuiten;
  • Omkleuren;
  • Beletteren.

We maken gebruik van de modernste technieken en een breed scala aan up-to-date apparatuur. Zo beschikken we bijvoorbeeld over een computergestuurde kleurenmenger die uit meer dan 10.000 recepten de juiste kleur kiest. Uw auto rijdt weer perfect, is technisch 100% in orde én zit opnieuw uitstekend in de lak.

Optimale bereikbaarheid (24 uur per dag), een eigen ophaal- en afleverdienst, achttien representatieve leenauto’s, razendsnelle schadeafwikkeling, garantie en een professionele airconditioningservice: ASN Autoschade Maasland Oss laat niets aan het toeval over! En dan hebben we het nog niet over onze uitgebreide autowas dienst. Terwijl u geniet van een kopje koffie, reinigen wij uw auto geheel handmatig voor een stralend resultaat.

Ijzersterk in schadewerk
SCHADEHERSTEL VAN PERSONENAUTO'S,
BEDRIJFSWAGENS, VRACHTWAGENS EN BUSSEN

Haal- en brengservice
Representatieve leenauto’s
Gratis leenbus voor zzp’ers
24 uur per dag bereikbaar

Mechanic discussing car with young woman

WA VERZEKERD

Bij schadeherstel is er altijd veel gedoe met de verzekering. Wie is er verantwoordelijk voor de aanrijding en wat moet ik zelf doen? Bij een allrisk verzekering regelen wij alles met uw verzekeringsmaatschappij. Ook wanneer u geen blaam treft, oftewel geen schuld, zorgt ASN Autoschade Maasland Oss voor een adequate afhandeling met de andere verzekeringsmaatschappij. De reparatie van uw schade zal dan geheel kosteloos zijn.