Reclame & Belettering

Behalve schadeherstel, richten, omkleuren of gewoon losse onderdelen spuiten kunt u bij Auto- & Truckschade Maasland terecht voor het beletteren van uw bedrijfswagen.

Eigen reclame & belettering afdeling

Auto- & Truckschade Maasland heeft een eigen reclame & belettering afdeling. Indien gewenst maken wij een ontwerp. Het is ook mogelijk om uw eigen bestanden aan te leveren, zodat wij de wagen vakkundig kunnen beletteren. Wij werken met de beste materialen en zorgen ervoor dat uw wagen gezien mag worden!

Vergroot uw naamsbekendheid met belettering

Wij bieden u een voordelige en snelle manier om uw naamsbekendheid te vergroten. Met onze autobelettering wordt uw logo of naam overal gezien. Of het nu gaat om het beletteren van uw auto, bestelbus of truck, wij helpen u verder. U heeft zelf de keuze wat er op uw voertuig geplaatst wordt: een telefoonnummer of een groot logo; noem het maar op en wij regelen het voor u.

KWALITEIT IS EEN KEUZE
SCHADEHERSTEL VAN PERSONENAUTO'S,
BEDRIJFSWAGENS, VRACHTWAGENS EN BUSSENHaal- en brengservice
Representatieve leenauto’s
Gratis leenbus voor zzp’ers
24 uur per dag bereikbaar

Mechanic discussing car with young woman

WA VERZEKERD

Bij schadeherstel is er altijd veel gedoe met de verzekering. Wie is er verantwoordelijk voor de aanrijding en wat moet ik zelf doen? Bij een all-risk verzekering regelen wij alles met uw verzekeringsmaatschappij. Ook wanneer u geen blaam treft, oftewel geen schuld, zorgt Auto- & Truckschade Maasland voor een adequate afhandeling met de andere verzekeringsmaatschappij. De reparatie van uw schade zal dan geheel kosteloos zijn.