Richten

Heeft u schade aan uw truck opgelopen? Voor schadeherstel komt u naar ASN Autoschade Maasland Oss. Wij beschikken over vakkundige apparatuur voor het richten van cabines en chassis. Wij staan voor een vakkundig schadeherstel van A tot Z. Dit betekent dat wij ook assen en wielstanden controleren bij truckschade.

Hoogwaardig schadeherstel

Verder beschikt ASN Autoschade Maasland Oss over ervaren monteurs. Wij zorgen ervoor dat uw truck in korte tijd weer hersteld wordt, zodat u snel de weg op kunt. Met onze eigen haal- en brengservice zorgen wij voor een complete service. U wordt als klant totaal ontlast.

Ijzersterk in schadewerk
SCHADEHERSTEL VAN PERSONENAUTO'S,
BEDRIJFSWAGENS, VRACHTWAGENS EN BUSSEN

Haal- en brengservice
Representatieve leenauto’s
Gratis leenbus voor zzp’ers
24 uur per dag bereikbaar

Semi-truck driving on dusty dirt road

WA VERZEKERD

Bij schadeherstel is er altijd veel gedoe met de verzekering. Wie is er verantwoordelijk voor de aanrijding en wat moet ik zelf doen? Bij een allrisk verzekering regelen wij alles met uw verzekeringsmaatschappij. Ook wanneer u geen blaam treft, oftewel geen schuld, zorgt ASN Autoschade Maasland Oss voor een adequate afhandeling met de andere verzekeringsmaatschappij. De reparatie van uw schade zal dan geheel kosteloos zijn.