Schadeherstel Berghem

Als uw auto schade heeft, wilt u dat natuurlijk zo snel mogelijk gerepareerd hebben. Bij Auto- & Truckschade Maasland begrijpen wij dat volkomen. In regio Berghem bent u dan ook bij ons aan het juiste adres voor schadeherstel aan uw voertuig.

Snelle en vakkundige reparatie

Ons goed opgeleide team van specialisten draagt zorg voor een nauwkeurig en vlot schadeherstel van uw (bedrijfs) auto in de omgeving van Berghem. Daarnaast kunt u bij Auto- & Truckschade Maasland rekenen op:

  • Een goede prijs – kwaliteitverhouding;
  • Gebruikte of imitatie-onderdelen indien gewenst;
  • Schriftelijk 7 jaar garantie op alle gerepareerde carrosserie delen.

Ook de administratieve afhandeling van de schade is bij ons in goede handen. Indien u all-risk verzekerd bent, nemen wij contact op met de verzekeringsmaatschappij en de tegenpartij. Heeft u geen schuld aan de schade? Dan nemen wij u eveneens de papieren rompslomp uit handen!

Uitblinken door klantvriendelijkheid!

Bij Auto- & Truckschade Maasland staat klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Daarom zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Heeft u geen tijd om uw auto te brengen en te halen? Geen probleem, u kunt uw auto in Berghem op laten halen. Uiteraard brengen wij de auto na het schadeherstel weer terug.

Reclame op uw auto?

Verder kunt u voor reclame-uitingen aan uw auto terecht bij Auto- & Truckschade Maasland. Zo maakt u van uw voertuig een rijdend visitekaartje! Heeft u al een idee? Laat het ons weten, onze designafdeling maakt graag een passend ontwerp.

Neem snel contact op!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die u heeft voor schadeherstel in regio Berghem? Heeft u een auto met schade? Het team van Auto- & Truckschade Maasland staat voor u klaar! Wij zijn telefonisch te bereiken op 0412-459459. Een email sturen kan natuurlijk ook: auto@autoentruckschademaasland.nl.

KWALITEIT IS EEN KEUZE
SCHADEHERSTEL VAN PERSONENAUTO'S,
BEDRIJFSWAGENS, VRACHTWAGENS EN BUSSENHaal- en brengservice
Representatieve leenauto’s
Gratis leenbus voor zzp’ers
24 uur per dag bereikbaar

Mechanic discussing car with young woman

WA VERZEKERD

Bij schadeherstel is er altijd veel gedoe met de verzekering. Wie is er verantwoordelijk voor de aanrijding en wat moet ik zelf doen? Bij een all-risk verzekering regelen wij alles met uw verzekeringsmaatschappij. Ook wanneer u geen blaam treft, oftewel geen schuld, zorgt Auto- & Truckschade Maasland voor een adequate afhandeling met de andere verzekeringsmaatschappij. De reparatie van uw schade zal dan geheel kosteloos zijn.