Schadeherstel Berlicum

Heeft u onlangs een ongeluk met uw auto gehad? Voor schadeherstel in de omgeving van Berlicum helpen wij u graag. Van een kleine kras tot een grote deuk, Auto- en Truckschade Maasland staat klaar om u te helpen. Wij zijn gespecialiseerd in:

  • Reparatie;
  • Uitdeuken van uw voertuig;
  • Ruitreparatie;
  • Spuitwerk.

Dé specialist in schadeherstel

Auto- en Truckschade Maasland is door de jaren heen uitgegroeid tot dé specialist in schadeherstel regio Berlicum. Wij weten als geen ander dat een auto onmisbaar in het dagelijkse leven is. U kunt daarom rekenen op een snelle, professionele aanpak bij autoschade. Heeft u direct een leenauto nodig om mobiel te blijven? Geen probleem. Bij Auto- en Truckschade Maasland heeft u keuze uit maar liefst achttien verschillende leenauto’s. Wilt u een bestelbus, stationcar, auto met trekhaak of een specifiek type lenen? Dan horen wij dat graag!

Met Auto- en Truckschade Maasland kiest u voor kwaliteit

Kiest u voor Auto- en Truckschade Maasland? Dan kiest u voor kwaliteit. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij de kwaliteit bieden die u verdient. Wij repareren uw voertuig door middel van moderne technologieën, zodat uw auto weer zo goed als nieuw is.

Schadeherstel: 24 uur per dag, 7 dagen per week

Auto- en Truckschade Maasland staat elke minuut van de dag voor u klaar. Indien gewenst kunnen wij de auto op locatie naar keuze ophalen. Wij bieden namelijk een eigen haal- en brengservice. U zegt het maar en wij staan voor u klaar!

Geef ons een belletje

Zoekt u dé specialist in schadeherstel regio Berlicum? Neem dan direct contact met ons op, wij helpen u graag uit de brand. Om alvast kennis te maken Auto- en Truckschade Maasland, kunt u terecht op onze Facebookpagina. Neem gerust een kijkje en laat u verrassen door de mogelijkheden. Zo kunnen wij u ook uitstekend helpen bij het aanbrengen van een professionele autobelettering.

KWALITEIT IS EEN KEUZE
SCHADEHERSTEL VAN PERSONENAUTO'S,
BEDRIJFSWAGENS, VRACHTWAGENS EN BUSSENHaal- en brengservice
Representatieve leenauto’s
Gratis leenbus voor zzp’ers
24 uur per dag bereikbaar

Mechanic discussing car with young woman

WA VERZEKERD

Bij schadeherstel is er altijd veel gedoe met de verzekering. Wie is er verantwoordelijk voor de aanrijding en wat moet ik zelf doen? Bij een all-risk verzekering regelen wij alles met uw verzekeringsmaatschappij. Ook wanneer u geen blaam treft, oftewel geen schuld, zorgt Auto- & Truckschade Maasland voor een adequate afhandeling met de andere verzekeringsmaatschappij. De reparatie van uw schade zal dan geheel kosteloos zijn.