Schadeherstel Geffen

Bent u woonachtig in regio Geffen en heeft u schade aan uw auto? Dan is Auto- & Truckschade Maasland hét bedrijf voor schadeherstel. Wij onderscheiden ons door onze jarenlange ervaring, professionaliteit en klantgerichtheid. Zo bieden wij bijvoorbeeld onze klanten een 24 uurs bereikbaarheid.

Snelle en vakkundige reparatie

Het is ons als geen ander duidelijk dat u niet zonder auto kunt en dat uw tijd kostbaar is. Daarom halen wij graag uw schade-auto op, op een afgesproken tijdstip. Uiteraard brengen we de auto na reparatie weer terug. En desgewenst hebben wij diverse leenauto’s ter beschikking. Verder kunt u bij ons rekenen op:

  • Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding;
  • Uitgebreide garanties;
  • Vlotte administratieve afhandeling van de schade met de verzekeringsmaatschappij.

Verder geven wij schriftelijk 7 jaar garantie op alle gerepareerde carosseriedelen.

Uw rijdende visitekaartje!

In de regio Geffen bieden wij naast schadeherstel ook de mogelijkheid om uw auto van een reclame- uiting te voorzien. Wij maken graag een ontwerp voor u en brengen dat aan op uw auto. Heeft u al een idee? Bij Auto- & Truckschade Maasland realiseren wij het voor u!

Milieuvriendelijkheid

Naast klantvriendelijkheid staat ook het milieu hoog in het vaandel bij ons. Als FOCWA Eurogarantbedrijf houden wij ons aan de strengste milieueisen en gebruiken alleen laksoorten die aan die eisen voldoen. Wij bieden onze klanten ook:

  • Deelspuiten;
  • Kunststofreparaties;
  • Gebruik van gereviseerde onderdelen.

Als u snel geholpen wilt worden..

In dat geval neemt u contact op met Auto- & Truckschadeherstel Maasland. Ons vakkundig en goed opgeleid team repareert uw auto of truck snel. U kunt snel weer op weg met een zo goed als nieuwe auto.

Neem contact met ons op!

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die Auto- & Truckschadeherstel Maasland voor u heeft in regio Geffen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dat kan telefonisch op 0412-459459 of uiteraard per email: auto@autoentruckschademaasland.nl.

KWALITEIT IS EEN KEUZE
SCHADEHERSTEL VAN PERSONENAUTO'S,
BEDRIJFSWAGENS, VRACHTWAGENS EN BUSSENHaal- en brengservice
Representatieve leenauto’s
Gratis leenbus voor zzp’ers
24 uur per dag bereikbaar

Mechanic discussing car with young woman

WA VERZEKERD

Bij schadeherstel is er altijd veel gedoe met de verzekering. Wie is er verantwoordelijk voor de aanrijding en wat moet ik zelf doen? Bij een all-risk verzekering regelen wij alles met uw verzekeringsmaatschappij. Ook wanneer u geen blaam treft, oftewel geen schuld, zorgt Auto- & Truckschade Maasland voor een adequate afhandeling met de andere verzekeringsmaatschappij. De reparatie van uw schade zal dan geheel kosteloos zijn.