Schadeherstel Nistelrode

Bent u woonachtig in de omgeving van Nistelrode en heeft uw auto schade? Bij Auto- & Truckschade Maasland bent u aan hét juiste adres voor schadeherstel. Wij onderscheiden ons door een hoge servicegerichtheid. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij onze klanten snel en vakkundig helpen met het herstellen van schade aan auto, bus en truck.

Wat biedt Auto- & Truckschade Maasland?

Bij Auto- & Truckschade Maasland kunnen wij uw auto niet alleen uitdeuken. U kunt eveneens bij ons terecht voor:

  • Deelspuiten;
  • Uitpolijsten van krassen;
  • Beletteren.

Dus ook voor uw logo op uw bedrijfsauto bent u in en rondom Nistelrode bij dé aangewezen partner!

24 uur per dag bereikbaar

U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereiken. Ideaal in het geval van een calamiteit. Daarnaast heeft Auto- & Truckschade Maasland een haal- en brengservice voor uw voertuigen. Dus ook als u niet in de gelegenheid bent om uw auto te brengen of te halen, wordt dat netjes voor u geregeld in regio Nistelrode.

U wordt volledig ontzorgd!

Schade kan natuurlijk op verschillende manieren ontstaan. Hagelbuien, een fietser die een kras veroorzaakt of een aanrijding. U kunt uw auto niet missen, bij Auto- & Truckschade Maasland begrijpen wij dat volledig. Daarom hebben wij diverse leenauto’s ter beschikking. Zo blijft u toch mobiel. In geval van een all-risk verzekering nemen wij u ook de administratieve zaken uit handen. Zodoende nemen wij contact op met de verzekeringsmaatschappij en de tegenpartij. Kortom: U bent compleet ontzorgd!

Direct contact opnemen!

Heeft u een auto met schade in regio Nistelrode? Of een idee voor de belettering van uw bus of truck dat u graag uitgewerkt wilt hebben door de ontwerpers van Auto- & Truckschade Maasland?
Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ons telefonisch bereiken op 0412-459459 en per email: auto@autoentruckschademaasland.nl.

KWALITEIT IS EEN KEUZE
SCHADEHERSTEL VAN PERSONENAUTO'S,
BEDRIJFSWAGENS, VRACHTWAGENS EN BUSSENHaal- en brengservice
Representatieve leenauto’s
Gratis leenbus voor zzp’ers
24 uur per dag bereikbaar

Mechanic discussing car with young woman

WA VERZEKERD

Bij schadeherstel is er altijd veel gedoe met de verzekering. Wie is er verantwoordelijk voor de aanrijding en wat moet ik zelf doen? Bij een all-risk verzekering regelen wij alles met uw verzekeringsmaatschappij. Ook wanneer u geen blaam treft, oftewel geen schuld, zorgt Auto- & Truckschade Maasland voor een adequate afhandeling met de andere verzekeringsmaatschappij. De reparatie van uw schade zal dan geheel kosteloos zijn.