Schadeherstel Oss

Auto- & Truckschade Maasland is er om u weer snel op weg te helpen door middel van schadeherstel in regio Oss. Heeft u een aanrijding gehad in Oss? Heeft uw wellicht schade aan een van uw bedrijfswagens? Door jarenlange ervaring profiteert u van:

  • Een snelle schadeafhandeling;
  • Uitgebreide garantie;
  • Een service op maat;
  • Haal- en brengservice.

Beste service bij schadeherstel

Auto- & Truckschade Maasland voorziet u van hoogwaardig schadeherstel. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Ook is het mogelijk om uw auto of bedrijfswagen voor schadeherstel in Oss op te laten halen, indien u niet in de gelegenheid bent.

Wij gaan echter nog een stapje verder in onze service. Auto- & Truckschade Maasland neemt de administratie na de aanrijding uit uw handen. We werken nauw samen met verschillende verzekeraars, hierdoor profiteert u van een snelle schadeafhandeling en de beste service. Bent u all-risk verzekerd? Dan wordt alles voor u geregeld met de verzekeringmaatschappij. Of u nu zelf de autoschade heeft veroorzaakt of niet, wij regelen alles met de verzekering en een eventuele tegenpartij. Alles zal dus zorgeloos voor u verlopen!

Zeer uitgebreide garanties!

Auto- & Truckschade Maasland is een erkend FOCWA Eurogarantbedrijf. U bent bij ons niet alleen verzekerd van een perfecte auto na schadeherstel, maar u ontvangt ook zeer uitgebreide garanties. U ontvangt een schriftelijke garantie van zeven jaar op alle gerepareerde carrosseriedelen.

Verder profiteert u van scherpe inkoopprijzen én gediplomeerd personeel die met veel ervaring en kennis uw auto herstellen. Wij waarborgen de beste prijs/kwaliteitsverhouding!

Alles onder één dak

Wilt u meer naambekendheid in Oss? Behalve schadeherstel, richten, omkleuren of spuiten van losse onderdelen bent u bij ons ook aan het juiste adres voor het beletteren van uw bedrijfswagen. Onze eigen reclameafdeling kan voor u een ontwerp maken en ervoor zorgen dat uw auto vakkundig voorzien wordt van reclame!

Direct contact opnemen!

Wilt u direct uw auto of bedrijfswagen laten herstellen? Of wilt u graag meer informatie over onze service? Auto- & Truckschade Maasland vindt u net buiten Oss, waardoor wij u snel kunnen helpen. Heeft u geen tijd of bent u niet in de gelegenheid? Geen probleem. Wij komen graag uw auto of bedrijfswagen voor schadeherstel in Oss ophalen en weer afzetten.

Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0412-459459. U kunt ons ook volgen op Facebook om alvast kennis te maken met onze mogelijkheden.

KWALITEIT IS EEN KEUZE
SCHADEHERSTEL VAN PERSONENAUTO'S,
BEDRIJFSWAGENS, VRACHTWAGENS EN BUSSENHaal- en brengservice
Representatieve leenauto’s
Gratis leenbus voor zzp’ers
24 uur per dag bereikbaar

Mechanic discussing car with young woman

WA VERZEKERD

Bij schadeherstel is er altijd veel gedoe met de verzekering. Wie is er verantwoordelijk voor de aanrijding en wat moet ik zelf doen? Bij een all-risk verzekering regelen wij alles met uw verzekeringsmaatschappij. Ook wanneer u geen blaam treft, oftewel geen schuld, zorgt Auto- & Truckschade Maasland voor een adequate afhandeling met de andere verzekeringsmaatschappij. De reparatie van uw schade zal dan geheel kosteloos zijn.