Schadeherstel Schaijk

Heeft u schade aan uw auto? Voor schadeherstel in regio Schaijk bent u bij ASN Autoschade Maasland Oss aan het juiste adres. Wij zijn een specialistisch bedrijf met goed opgeleide vakmensen. Verder zijn wij uitgerust met de modernste technieken om diverse soorten schade snel en vakkundig te repareren. Dit maakt ons bij uitstek tot dé specialist in schadeherstel omgeving Schaijk!

Wat biedt ASN Autoschade Maasland Oss?

Naast vakkundig schadeherstel kunt u ook bij ons terecht voor:

  • Polijsten van krassen;
  • Uitdeuken;
  • Deelspuiten.

Wilt u uw auto voorzien van diverse reclame-uitingen? Bijvoorbeeld door het toevoegen van uw bedrijfslogo op uw auto, bus of truck? Neemt u dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers denken graag met u mee, zodat uw voertuig een rijdend visitekaartje wordt!

Geen zorgen bij schade

Schade aan uw auto is al vervelend genoeg. Daarom zorgt ASN Autoschade Maasland Oss voor een zorgeloze en snelle afhandeling van het schadeherstel in de omgeving Schaijk. Niet alleen zijn wij 7 dagen in de week, 24 uur per dag te bereiken, maar tevens hebben wij een haal- en brengservice voor uw auto. In geval u vervangend vervoer nodig heeft, staan er diverse leenbussen en auto’s ter beschikking. Bent u allrisk verzekerd of heeft u geen schuld aan de schade? Dan regelt ASN Autoschade Maasland Oss de administratieve kant van het schadeherstel!

Zéér uitgebreide garanties

ASN Autoschade Maasland Oss herstelt niet alleen de schade aan uw auto perfect, u ontvangt bovendien een schriftelijke garantie van zeven jaar op alle gerepareerde carrosseriedelen. Door goed in te kopen, profiteren onze klanten tevens van de scherpe inkoopprijzen. ASN Autoschade Maasland Oss is een erkend BOVAG garantbedrijf.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u woonachtig in regio Schaijk of is uw bedrijf in deze regio gevestigd? Heeft uw auto schade of wilt u het voertuig in de bedrijfskleuren spuiten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. De medewerkers van ASN Autoschade Maasland Oss staan voor u klaar in de omgeving van Schaijk!

Ijzersterk in schadewerk
SCHADEHERSTEL VAN PERSONENAUTO'S,
BEDRIJFSWAGENS, VRACHTWAGENS EN BUSSEN

Haal- en brengservice
Representatieve leenauto’s
Gratis leenbus voor zzp’ers
24 uur per dag bereikbaar

Mechanic discussing car with young woman

WA VERZEKERD

Bij schadeherstel is er altijd veel gedoe met de verzekering. Wie is er verantwoordelijk voor de aanrijding en wat moet ik zelf doen? Bij een allrisk verzekering regelen wij alles met uw verzekeringsmaatschappij. Ook wanneer u geen blaam treft, oftewel geen schuld, zorgt ASN Autoschade Maasland Oss voor een adequate afhandeling met de andere verzekeringsmaatschappij. De reparatie van uw schade zal dan geheel kosteloos zijn.