Schadeherstel Vinkel

In regio Vinkel is Auto- & Truckschade Maasland hét aangewezen bedrijf voor schadeherstel aan uw auto, bus of truck. Wij zijn een erkend FOCWA Eurogarant bedrijf. Door het enthousiasme en de professionaliteit van onze medewerkers kunnen wij uw auto snel en vakkundig repareren en indien nodig, spuiten.

Voor alle soorten schade

Schade kan op diverse manieren ontstaan. Een aanrijding, hagel of een kras, wij zijn van alle markten thuis. Wij zorgen ervoor dat uw auto met hoogwaardige materialen gerepareerd wordt. Auto- & Truckschade Maasland is gespecialiseerd in:

  • Uitdeuken;
  • Spuiten;
  • Uitpolijsten van krassen.

Indien gewenst kunnen wij voor uw auto gereviseerde onderdelen bestellen. Zo kunnen wij kostenbesparend werken voor onze klanten.

Volledig ontzorgd

Bent u All-risk verzekerd? In de omgeving van Vinkel wordt bij Auto- & Truckschade Maasland dan ook het contact met de verzekeringsmaatschappijen voor u gedaan. Als u niet verantwoordelijk bent voor de ontstane schade, zorgen wij eveneens voor de administratieve afhandeling met de andere verzekeringsmaatschappij. Verder beschikken wij over een haal- en brengservice voor uw voertuig. U als klant wordt dus volledig ontzorgd!

Goed door ervaring!

Door onze jarenlange ervaring met schadeherstel in regio Vinkel zijn wij in staat onze klanten een optimale service te bieden. Zo zijn we 24/7 bereikbaar en kunnen op een afgesproken tijdstip uw auto halen of brengen. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die Auto- en Truckschade Maasland te bieden heeft? Heeft u er al eens aan gedacht om uw bedrijfsauto van een logo te voorzien of in de bedrijfskleuren te laten spuiten? Het komt de naamsbekendheid van uw bedrijf ten goede. Kom gerust eens langs; de koffie staat klaar!

Auto- & Truckschade Maasland is gevestigd in Heesch, op korte rijafstand van Vinkel. Naast een bezoek op onze locatie zijn wij uiteraard ook telefonisch (0412-459459) of via de mail te bereiken (auto@autoentruckschademaasland.nl).

KWALITEIT IS EEN KEUZE
SCHADEHERSTEL VAN PERSONENAUTO'S,
BEDRIJFSWAGENS, VRACHTWAGENS EN BUSSENHaal- en brengservice
Representatieve leenauto’s
Gratis leenbus voor zzp’ers
24 uur per dag bereikbaar

Mechanic discussing car with young woman

WA VERZEKERD

Bij schadeherstel is er altijd veel gedoe met de verzekering. Wie is er verantwoordelijk voor de aanrijding en wat moet ik zelf doen? Bij een all-risk verzekering regelen wij alles met uw verzekeringsmaatschappij. Ook wanneer u geen blaam treft, oftewel geen schuld, zorgt Auto- & Truckschade Maasland voor een adequate afhandeling met de andere verzekeringsmaatschappij. De reparatie van uw schade zal dan geheel kosteloos zijn.