Kermisattracties

Auto- & Truckschade Maasland staat voor schadeherstel in de breedste zin van het woord. Zo kunt u ons onder andere inschakelen voor schadeherstel aan kermisattracties. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden en zorgen ervoor dat het schadeherstel tot in de puntjes wordt uitgevoerd.

Een vakkundige werkplaats voor schadeherstel

Wij bieden een ruime ervaring in het repareren van kermisattracties. Met ervaren monteurs gaan wij aan de slag, zodat schades in korte tijd tot het verleden behoren. Verder beschikken wij over geavanceerd apparatuur voor het uitvoeren van de werkzaamheden. Voor meer informatie kunt u ons direct bereiken via 0412-459459 of 0412-459452.

KWALITEIT IS EEN KEUZE
SCHADEHERSTEL VAN PERSONENAUTO'S,
BEDRIJFSWAGENS, VRACHTWAGENS EN BUSSENHaal- en brengservice
Representatieve leenauto’s
Gratis leenbus voor zzp’ers
24 uur per dag bereikbaar

Semi-truck driving on dusty dirt road

WA VERZEKERD

Bij schadeherstel is er altijd veel gedoe met de verzekering. Wie is er verantwoordelijk voor de aanrijding en wat moet ik zelf doen? Bij een all-risk verzekering regelen wij alles met uw verzekeringsmaatschappij. Ook wanneer u geen blaam treft, oftewel geen schuld, zorgt Auto- & Truckschade Maasland voor een adequate afhandeling met de andere verzekeringsmaatschappij. De reparatie van uw schade zal dan geheel kosteloos zijn.