Stralen / Schooperen

Bent u van plan om uw vrachtwagen te laten spuiten? Dat kan! ASN Autoschade Maasland Oss beschikt over drie spuitcabines variërend van zestien tot twintig meter lang. Hiermee kunnen wij zonder problemen de grootste vrachtwagens weer van hun oorspronkelijke kleur voorzien. Wij zijn dé specialist in stralen / schooperen!

Vrachtwagen spuiten

Een vrachtwagen laten spuiten met de juiste kleuren is niet alleen aantrekkelijk om te zien. Door het kiezen van de juiste kleuren wordt uw bedrijfsidentiteit onderstreept. Op deze manier worden uw vrachtwagens een herkenningspunt bij klanten. Kom bij ons langs om te zorgen voor een extra persoonlijke vrachtwagen. Wij gaan zeer secuur en professioneel te werk, waardoor uw vrachtwagen er aantrekkelijk uit komt te zien. Wilt u uw bedrijfsidentiteit nog meer onderstrepen? Dan is het mogelijk om uw vrachtwagen bij ons te laten beletteren.

Altijd dé perfecte kleur

De computergestuurde kleurmenger kiest altijd de juiste kleur voor de wagen, waarna deze precies volgens de specificaties van de fabrikant wordt aangebracht. Daardoor blijft ook de fabrieksgarantie op de carrosserie gehandhaafd.

Top kwaliteit en milieuvriendelijk

In de cabines wordt gespoten onder geconditioneerde omstandigheden. Dat is niet alleen goed voor de kwaliteit van het spuitwerk, maar ook voor het milieu. Verder wordt er gewerkt met water gedragen lakken. Deze voldoen aan de strengste milieueisen.

Wilt u meer weten over het spuiten van trucks of wilt u uw vrachtwagen laten spuiten? Neem dan contact op.

Ijzersterk in schadewerk
SCHADEHERSTEL VAN PERSONENAUTO'S,
BEDRIJFSWAGENS, VRACHTWAGENS EN BUSSEN

Haal- en brengservice
Representatieve leenauto’s
Gratis leenbus voor zzp’ers
24 uur per dag bereikbaar

Semi-truck driving on dusty dirt road

WA VERZEKERD

Bij schadeherstel is er altijd veel gedoe met de verzekering. Wie is er verantwoordelijk voor de aanrijding en wat moet ik zelf doen? Bij een allrisk verzekering regelen wij alles met uw verzekeringsmaatschappij. Ook wanneer u geen blaam treft, oftewel geen schuld, zorgt ASN Autoschade Maasland Oss voor een adequate afhandeling met de andere verzekeringsmaatschappij. De reparatie van uw schade zal dan geheel kosteloos zijn.