Truckschade herstel

De monteurs van ASN Autoschade Maasland Oss beheersen de laatste technieken op het gebied van truckschade herstel. Wij verzorgen de gehele administratieve afhandeling en halen zelfs, indien gewenst, uw beschadigde auto op.

Volledige reparatie van uw truck

Wij repareren truckschade van A tot Z en zorgen ervoor dat u snel weer op de weg zit. Hoogwaardig schadeherstel is bij ons vanzelfsprekend. Het herstellen van een truck vergt vakmanschap en de inzet van de juiste gereedschappen. Met onze jarenlange ervaring bent u bij ons verzekerd van een juist en snel schadeherstel.

Dé beste service

Een stilstaande wagen kost een onderneming handenvol geld. Daarom stellen wij alles in het werk om de schade voor een onderneming zo veel mogelijk te beperken. Hoe? Door snel de schade te herstellen en een vlotte afhandeling met de verzekeringsmaatschappij. De zaken lopen hierdoor binnen een mum van tijd weer op rolletjes. U kunt ons 24 uur per dag bereiken. Indien gewenst halen wij de schade truck op en leveren deze na herstel weer in perfecte staat bij u af.

Ijzersterk in schadewerk
SCHADEHERSTEL VAN PERSONENAUTO'S,
BEDRIJFSWAGENS, VRACHTWAGENS EN BUSSEN

Haal- en brengservice
Representatieve leenauto’s
Gratis leenbus voor zzp’ers
24 uur per dag bereikbaar

Semi-truck driving on dusty dirt road

WA VERZEKERD

Bij schadeherstel is er altijd veel gedoe met de verzekering. Wie is er verantwoordelijk voor de aanrijding en wat moet ik zelf doen? Bij een allrisk verzekering regelen wij alles met uw verzekeringsmaatschappij. Ook wanneer u geen blaam treft, oftewel geen schuld, zorgt ASN Autoschade Maasland Oss voor een adequate afhandeling met de andere verzekeringsmaatschappij. De reparatie van uw schade zal dan geheel kosteloos zijn.