Truckschade

Schade aan één van uw bedrijfswagens, vrachtwagens of bussen? Laat deze dan repareren bij ASN Autoschade Maasland Oss. Jarenlange ervaring, hoogwaardig vakmanschap en moderne technieken typeren onze organisatie. Wij nemen u alles uit handen, ook het herstellen van belettering of het aanbrengen van een compleet nieuwe huisstijl. ASN Autoschade Maasland Oss biedt alles onder één dak!

Vakkundige werkplaats voor truckschade herstel

Verder beschikken wij over een hal van 3500 vierkante meter, zestien werkplekken voor de wagens en zes spuitcabines variërend van zeventien tot vijfentwintig meter lang. Eveneens is er een straalcabine van zestien meter lang. De werkplaats van ASN Autoschade Maasland Oss is natuurlijk uitgerust met hoogwaardige apparatuur, inclusief een grote richtvloer met richtfaciliteiten voor het herstellen van zware schades.

SCHADEHERSTEL MET:

  • Gebruikte onderdelen of imitatieonderdelen;
  • Uitdeuken, zonder te spuiten;
  • Kunststofreparaties;
  • Deelspuiten;
  • Uitpolijsten van krassen.
Ijzersterk in schadewerk
SCHADEHERSTEL VAN PERSONENAUTO'S,
BEDRIJFSWAGENS, VRACHTWAGENS EN BUSSEN

Haal- en brengservice
Representatieve leenauto’s
Gratis leenbus voor zzp’ers
24 uur per dag bereikbaar

Semi-truck driving on dusty dirt road

WA VERZEKERD

Bij schadeherstel is er altijd veel gedoe met de verzekering. Wie is er verantwoordelijk voor de aanrijding en wat moet ik zelf doen? Bij een all-risk verzekering regelen wij alles met uw verzekeringsmaatschappij. Ook wanneer u geen blaam treft, oftewel geen schuld, zorgt Auto- & Truckschade Maasland voor een adequate afhandeling met de andere verzekeringsmaatschappij. De reparatie van uw schade zal dan geheel kosteloos zijn.